

## Resilient Farms, Families, Businesses & Communities Advisory Board

Tuesday, July 18, 2023 12 PM - 4:30 PM Wisconsin Riverside Resort S13220 Shifflet Rd, Spring Green, WI 53588

## **Objectives**

- Provide an update on project activities
- Introduce the Advisory Board to the Farm Summit network
- Provide networking opportunities for the Farm Summit participants
- Get Advisory Board and Farm Summit participants help in promoting grant activities

## Agenda

Duration	Start	End	Topic	Outcome	Process
60 min	12:00 PM	1:00 PM	Lunch	Introduce board members; network; gather feedback about priorities moving forward	Bean activity Networking questions
20 min	1:00 PM	1:20 PM	Networking	Network and start thinking about topics relevant to the rest of the meeting	Networking activity
15 min	1:20 PM	1:35 PM	Project update: COMET™, Mental Health First Aid, QPR	Answer questions about update that was shared via email; discuss challenges	Presentation & discussion
10 min	1:35 PM	1:45 PM	Project update: Healthcare provider trainings	Answer questions about update that was shared via email	Discussion
20 min	1:45 PM	2:05 PM	Small group activity: Round 1	Share what individuals can do to support priority 1 (decided by bean activity) and what do they need to do so.	Small group discussions
20 min	2:05 PM	2:25 PM	Small group activity: Round 2	Share what individuals can do to support priority 2 (decided by bean activity) and what do they need to do so.	Small group discussions
15 min	2:25 PM	2:40 PM	Break		
30 min	2:40 PM	3:10 PM	Project update: Navigating Your Ag Business: From Stress to Success	Preview the Canvas course and gather feedback; ask for pilot participants	Presentation & discussion
30 min	3:10 PM	3:40 PM	Project update: Farm Summit	Provide update about past work and future regional summits	Presentation & discussion
20 min	3:40 PM	4:00 PM	FRSAN funding for the next year	Provide information about the next year of funding	Presentation
30 min	4:00 PM	4:30 PM	Next steps	Commitments	Large group discussion